Isı Yalıtımlı Alüminyum Doğrama

Isı Yalıtımlı Alüminyum profiller, hafif ve dayanıklı olmalarının yanında çok yüksek bir uygulama hassasiyetine sahip oldukları için mimarlara, isteğe göre özelleştirilmiş tasarım olanakları sunarlar.

Alüminyum PVC’den 4 kat, ahşaptan 43 kat daha dayanıklıdır. Dayanıklılık özgül ağırlığa göre baz alındığında alüminyum kapı ve pencereler, yapılar için en uygun olan malzemelerdir.

Yapılarda PVC ve ahşap doğramalara nazaran alüminyumun tercih edilmesinin başlıca nedeni dayanıklı ve uzun ömürlü olmasıdır. Alüminyum korozyona dayanıklıdır.

Sıcaktan ve soğuktan etkilenip aşırı genleşmeye maruz kalmaz. Isı yalıtımlı yeni nesil doğramalar enerji tasarrufuna önemli katkılar sağlamakla kalmayıp ayrıya ciddi oranda ses izolasyonu yapmaktadır.

Yangına dayanıklıdır. Alüminyum doğa ile dosttur % 100 geri dönüştürülebilir.

Alüminyum pencere çerçeveleri dayanıklı olduklarından görünür genişliği daha az olan çerçeveler kullanılmasına olanak verir. Daha dar çerçeveler ise daha geniş camlar demektir.

Isı Yalıtımlı Alüminyum Doğrama Sistemleri İç ve dış alüminyum profillerin ısı yalıtımı sağlamak amacıyla yalıtkan bir profille birbirine bağlanmasıyla oluşturulan alüminyum doğrama sistemleridir. Isı yalıtımlı alüminyum doğrama yapının dış cephe kısmında ısı yalıtımından an fazla yararlanma amacı taşınan durumlarda sıklıkla tercih edilir. Hafif olması avantaj sayılsa da uzun ömürlü en dayanıklı malzeme olması onu vazgeçilmez yapar.

Isı Yalıtımlı Alüminyum doğrama profilleri PVC yalıtım köprüsü yapılarak 3 odalı sistem haline getirilir. Burada doğrama düzlem alanının proje ölçülerine göre belirlendiği ve değişkenlik gösterdiği bilinmelidir. Yüzey ebatlarını da dar, orta ve geniş seri olarak çeşitlendirebiliriz. Isı yalıtımlı alüminyum doğrama bina dış yüzeylerinde kullanılacak olan kapı ve pencere sistemleri için gereklidir.

Renk konusunda sınır yoktur, estetik kaygınızın olduğu projeler için istenilen RAL Koduna uygun üretim yapılmaktadır. Kasa ve kanat profillerinde, ısı ve su yalıtımı amaçlı kullanılan fitillerin tamamı EPDM bazlıdır. Tüm açılır sistemlerin yapılması mümkündür.